середа, 04 червня 2014 08:27

Полк Нацгвардії у Луганську захищався до останнього патрона

Полк Нацгвардії у Луганську захищався до останнього патрона

Більше десяти годин продовжувався штурм полку патрульно-постової служби Національної гвардії України, що дислокується у м. Луганськ. Серед нападників – близько 20-ти поранених та шестеро – вбито. Про це повідомили у прес-службі Національної гвардії України.

"Під час тривалого протистояння повністю знищено у вогні автомобільний парк та приміщення штабу військової частини, вогнем пошкоджено казарму правоохоронців.

Нагадаємо, що обстріл злочинці вели із важкого озброєння: автоматів, кулеметів мінометів та гранатометів, також працювали снайпери", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі, правоохоронці відстрілювалися, доки не використали весь боєзапас, бій вели до останнього патрону. Серед правоохоронців три бійця правопорядку поранено.

"Серед нападників – близько 20-ти поранених та шестеро – вбито.

На даний час особовий склад військової частини передислоковується у інше безпечне місце", - зазначили у Нацгвардії.

Ввечері 3 червня, більше 300-т озброєних злочинців, оточили міліцейський полк патрульно-постової служби Національної гвардії України, що дислокується у м. Луганськ.

Після нетривалих перемовин та відмови правоохоронців на ультиматум терористів скласти зброю, злочинці відкрили вогонь у бік військовослужбовців із житлових будинків, що розташовані поблизу частини.

Військовослужбовці чинили опір терористам та захищали військову частину від захоплення. Від активних вогневих ударів злочинців загорівся автомобільний парк військової частини, виникла пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Полк Нацгвардії у Луганську захищався до останнього патрона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути