субота, 23 березня 2013 11:55

Політики на собі відчули погодне "покращення": Стець просидів у заторі 10 годин, а Ляшко грівся горілкою
7

Фото: Фото з Facebook Олега Ляшка

У ніч з 22 на 23 березня у заторах в Києві стояли навіть народні депутати. На своїй сторінці у Facebook народний депутат Олег Ляшко порадив водіям рятуватися від морозу горілкою.

"Три години стоїмо з Вадимом Карасьовим в пробці на Поштовій площі після ефіру на "Шустер-лайв". Регіоналівський гауляйтер Попов, певно, зараз спить під м'якою периною. А в цей час десятки тисяч водіїв у столиці змушені ночувати у кілометрових заторах. Від імені всіх водіїв та пасажирів хочу повідомити владу: ми вас ненавидимо, ви не здатні забезпечити навіть елементарну підтримку людям в екстермальних умовах, жодної (!) снігоприбиральної машини я сьогодні так і не побачив. Бажаю своїм побратимам по нещастю, які теж застрягли у пробках, не втрачати оптимізму і не замерзнути! Грійтеся горілкою, як ми", - написав він.

У заторі простояв також нардеп Юрій Стець.

"Якщо коротко: виїхав з 5-ого каналу о 23:45, щойно заїхав у двір (10:18)... І того, 10 годин 30 хвилин в дорозі.... Ну єго на х.. Попова(((((", - написав на своїй сторінці у Facebook політик.

Як стало відомо з "Livejournal", в'їзд у Київ блокують фурами. Про це на своїй сторінці у ЖЖ повідомила користувач "my_sokol". Вона також виклала фотографії.

Зараз ви читаєте новину «Політики на собі відчули погодне "покращення": Стець просидів у заторі 10 годин, а Ляшко грівся горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути