Ексклюзиви
субота, 14 вересня 2013 23:42

Погрози журналістам, бійка з ДАІ - у Миколаєві ДТП за участю брата УБОЗівця

Увечері, 13 вересня, біля зупинки громадського транспорту на перетині вулиць Радянської та проспекту Леніна в Миколаєві сталася низка бійок між учасниками ДТП, співробітниками ДАІ і опергрупою Центрального РВВС міста. Вся ситуація відбувалася навколо зіткнення автомобілів Honda Accord червоного кольору і Hundai Sonata чорного кольору.

За кермом автомобіля Hundai Sonata перебував Денис Бакланов, який в ході розгляду неодноразово представлявся братом заступника начальника УБОЗ в Миколаївській області, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на НікВесті.

Варто відзначити, що за інформацією ЦГЗ УМВС України в Миколаївській області, яку розмістили миколаївські ЗМІ , у 2011 році міністр МВС Захарченко нагороджував заступника начальника відділу Управління по боротьбі з організованою злочинністю в Миколаївській області з таким же прізвищем - Станіслава Бакланова. Причому, що у водія, що у міліціонера осіб однакове ім'z по батькові - обидва Валерійовичі.

Відзначимо, що "бешкетникові" було пред'явлено посвідчення співробітника ЗМІ, що не завадило учаснику ДТП перешкоджати діяльності журналіста і " обіцяти проблеми", якщо відео не буде видалене.

/media/video/516280/1_516280.mp4

- Друже , видали це все. Ну я ж тебе завтра знайду, воно тобі треба? Не треба направляти на мене камеру. Я можу зараз забрати і стукнути тебе . Навіщо воно тобі треба, я зараз заберу у тебе планшетку. Ось повір мені, я заберу, кину в машину і закрию машину, - сказав Денис Бакланов . У відповідь на фразу журналіста "Спробуй, але це кримінальний злочин", він відреагував ще більш безстрашно: "Я розумію, що це кримінальний злочин. Але ти ж розумієш, в якій країні ми живемо" - сказав водій , який представлявся братом заступника начальника УБОЗу , і взявся вихоплювати камеру.

Погрозами по відношенню до співробітників ЗМІ справа не закінчилася. Коли Денис Бакланов зрозумів, що "незговірливі" ДАІшники не збираються виконувати його "натяки" вирішити питання на його користь, водій почав висловлюватися матом по відношенню до них, обіцяючи звільнення і побиття в підвалі будівлі по вулиці Спаська, 12. За цією адресою, до речі, розташований відділ УБОЗ УМВС України в Миколаївській області.

Дениса Бакланова посадили в патрульний автомобіль, але й там він не заспокоївся - почалася бійка, в ході якої в автомобіля ДАІ було розбите лобове скло. Врахувавши неадекватну поведінку водія, правоохоронці прийняли рішення везти його в Миколаївський обласний наркологічний диспансер для проведення процедури медичного огляду. Однак діставшись в наркологію, водій здавати аналізи відмовився.

/media/video/516280/2_516280.mp4

Його привезли назад на місце ДТП , після чого доставили в Центральний РВВС Миколаєва, де він написав зустрічну заяву на журналіста НікВесті і співробітника прес-служби ДАІ, так як вони, на його думку, незаконно знімали його на відео. Денис Бакланов також поскаржився в міліції на дуже хворобливий стан, звинуватив співробітників ДАІ у тому, що вони били його в наркології і зажадав викликати йому машину швидкої медичної допомоги.

Після того, як карета "швидкої" приїхала і провела первинний огляд, він відмовився від госпіталізації, тому що був зайнятий черговою словесною перепалкою зі співробітниками Державтоінспекції.

Цього разу Денис Бакланов вирішив звинуватити правоохоронців у тому, що вони вкрали у нього сумку з усіма документами, ключами від дому, грошима та мобільним телефоном.

Лаючись биту годину, ДАІшники пішли назустріч "бешкетникові" і дозволили йому оглянути патрульний автомобіль, в якому ніякої сумки не виявилося.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за статтями № 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів ) та № 345 (Погроза вбивством , насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу).

Зараз ви читаєте новину «Погрози журналістам, бійка з ДАІ - у Миколаєві ДТП за участю брата УБОЗівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути