пʼятниця, 26 вересня 2014 16:21

Підозрюваний у розстрілах на Майдані не з'явився на суд

Підозрюваний у розстрілах на Майдані не з'явився на суд
Фото: news.uvaga.by

Апеляційний суд Києва другий день поспіль не зміг розглянути апеляцію на звільнення з-під варти командира роти "Беркута" Дмитра Садовника, який підозрюється у розстрілі на Майдані, так як той не з'явився на засідання.

За словами адвоката від безоплатної правової допомоги Ігоря Світличного, Садовник нібито перебуває в лікарні, в "мікрохірургії по частині кисті". При цьому в довідці з лікарні не вказано, що йому роблять операцію (що могло б перешкодити йому з'явитися в суд). Варто відзначити, що безкоштовний адвокат у Садовника з'явився після того, як вчора його колишній адвокат не прийшов на засідання, чим воно було зірване, пише LB.ua.

Обвинувач по справі заявив, що заарештувати Садовника можна було б і в лікарні, якщо б суд вирішив змінити запобіжний захід.

Наступне засідання призначено на 1 жовтня, воно має розпочатися о 14:00.

Нагадаємо, в квітні Садовник був заарештований за підозрою в розстрілі. Але 19 вересня, після того, як Генпрокуратура відзвітувала про завершення розслідування справи про розстріли на Майдані проти нього і ще двох беркутівців, суд несподівано прийняв рішення звільнити Садовника з-під варти.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у розстрілах на Майдані не з'явився на суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути