вівторок, 11 грудня 2012 14:35

Під Одесою вчительку 6 разів вдарили ножем просто на вулиці

Під Одесою вчительку 6 разів вдарили ножем просто на вулиці
У міліції інформацію про спробу зґвалтування поки не підтверджують. Фото: sterlegrad.ru

Під Одесою невідомий напав на молоду жінку і завдав їй шість ударів ножем в груди і живіт. Надзвичайна подія сталася 7 грудня. 25-річна Ірина пішки поверталася з ТРЦ "Рів'єра" додому, на Фонтанку, коли зустріла на шляху свого кривдника. Чому він напав на неї і вчинив звірячу розправу, поки не ясно.

"Чоловік був один. Він намагався її зґвалтувати, але не став ", - запевняє сестра Анастасія.

У міліції інформацію про спробу зґвалтування поки не підтверджують, як і матеріальну зацікавленість нелюда - у своєї жертви він нічого не відібрав.

"Якби він хотів її зґвалтувати, то не став би різати. Кримінальне провадження відкрито за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК). Всім співробітникам надане орієнтування, нападник розшукується", - повідомив глава прес-служби облУВС Володимир Шаблієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин заступився за жінку в маршрутці і отримав 3 удари ножем

Зі слів пораненої, кривдник був високого зросту, на вигляд йому близько 30 років, одягнений у все чорне. На ньому були темні шарф і шапка.

Як повідала сестра Ірини - Анастасія, дівчина почувається вже краще: "Її стан стабільний. Вона в свідомості постійно, дуже сумує за домівкою. Ще треба пережити 2 операції, у неї дренаж введений, треба буде виймати і зашивати".

Між тим, Ірину чекають живою і здоровою - вдома і в школі № 13, де дівчина викладає іноземну мову.

"Ірина Валеріївна - чудова людина і найулюбленіший викладач наших дітей. Завдяки її таланту, діти люблять англійську і з нетерпінням чекають уроків. Ми за неї переживаємо і бажаємо якнайшвидшого одужання. А того ... точно знайдуть, ми віримо. Такий виородок не має вільно ходити по землі і калічити життя таких хороших і світлих людей, як вона", - сподівається мама одного з учнів Ірина Сідокова.

Зараз ви читаєте новину «Під Одесою вчительку 6 разів вдарили ножем просто на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути