вівторок, 24 вересня 2013 15:35

Під Києвом даішники обстріляли інкасаторську автівку з п'яним водієм

Під Києвом даішники обстріляли інкасаторську автівку з п'яним водієм
Фото: volynnews.com

Сьогодні о 01:40 інспектори ДАІ під час несення служби у місті Фастів на вулиці Горького помітили автомобіль "Форд-Транзит-Конект" білого кольору з зеленою смугою, водій якого рухався по смузі зустрічного руху, повідомляє прес-служба МВС.

Зупинивши автівку, інспектори виявили, що інкасатор керував службовим транспортом у стані алкогольного сп'яніння. На вимогу правоохоронців вийти з а авто, чоловік зачинився середини та почав рух у напрямку одного з державтоінспекторів.

Повторну вимогу інспектора зупинитись порушник також проігнорував. Аби перешкодити подальшому руху автомобіля та уникнути травмування колеги, співробітник Державтоінспекції із закріпленої за ним зброї здійснив два постріли по транспортному засобу інкасатора, пошкодивши бампер та заднє ліве колесо.

Однак, і це не зупинило водія. Він продовжував рух, намагаючись втекти. Та далеко від'їхати чоловікові не вдалося. На сусідній вулиці його зупинив інший патрульний наряд.

Згідно медичної довідки про стан алкогольного сп'яніння у затриманого водія було виявлено 3.9 проміле алкоголю в крові. Наразі він дає свідчення слідчим. За фактом застосування табельної вогнепальної зброї прокуратурою проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом даішники обстріляли інкасаторську автівку з п'яним водієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути