понеділок, 14 березня 2016 00:44

Під час теракту в Кот-д'Івуарі поранили українського миротворця

Під час теракту в Кот-д'Івуарі поранили українського миротворця

Керівник групи українських миротворців Олена Ляхова дістала поранення під час теракту, що стався у курортному місті Гранд Бассам (Республіка Кот-д'Івуар). Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС.

Нагадаємо, 13 березня терористична група розстріляла туристів, що перебували на пляжі. Як з'ясувалося, на цьому пляжі була присутня також група українських миротворців зі складу поліцейської Місії ООН в Кот-д'Івуарі.

"Як повідомив почесний генеральний консул України в м. Абіджані Айман Захер, керівник крупи миротворців майор О. Ляхова отримала поранення в обличчя", - йдеться в повідомленні МЗС.

Зараз вона у госпіталі, загрози її життю немає. Консул виїхав до медзакладу з метою більш детально з'ясуванти ситуацію та надати українським громадянам у разі потреби допомогу.

Інформація щодо інших постраждалих з числа українських громадян поки що відсутня.

Раніше повідомлялося, що пов'язані з Аль-Каїдою бойовики застрелили щонайменше 14 цивільних і двох військових на пляжі Кот-д'Івуару. Цей курорт популярний як серед місцевих, так і серед іноземців. Як повідомили в МЗС Франції, один із загиблих – француз.

Зараз ви читаєте новину «Під час теракту в Кот-д'Івуарі поранили українського миротворця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути