субота, 30 серпня 2014 10:44

Перші 28 бійців Іловайського угруповання вже вийшли із оточення

Перші 28 бійців Іловайського угруповання вже вийшли із оточення

Українські вояки, які потрапили в "котел" у Іловайську, почали виходити з оточення. Про це на своїй сторінці у Facebook написав виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков.

"В опорний пункт висунутої на вістря бригади Нацгвардії в Комсомольському вийшли з оточення наші перші бійці Іловайського угруповання - 28 осіб з батальйонів МВС "Миротворець" (14), "Херсон" (3) і "Дніпро-1" (11). З ними кілька осіб зі складу батальйонів ТРО МО. Всього за ніч вийшли до наших позицій близько ста бійців (28 з добровольчих батальйонів тільки зараз і хлопці з МО). Це не та група, що тримала оборону під Чевонопіллям - інша. Не дарма всю ніч тримали рубіж! Чекаємо решту хлопців!

Семен Семенченко не всидів - обколовся знеболювальними і змився з госпіталю - доповідає з дороги - з командуючим Нацгвардії координує наші групи, що відступають", - написав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іловайський котел відкрився: батальйони виходять з оточення

Нагадаємо, раніше комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що завдяки переговорам між президентами України та Росії Петром Порошенком та Володимиром Путіним вдалося домовитись про створення коридору для виходу усіх український бійців із "іловайського котла". Планувалось, що коридор відкриється о 10:00. Проте наразі виникла затримка, оскільки не усі бойові частини терористів були проінформовані про необхідність припинити вогонь.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: В мережу виклали відео, на якому видно, як з РФ везуть техніку, замасковану під ДНР

Зараз ви читаєте новину «Перші 28 бійців Іловайського угруповання вже вийшли із оточення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути