субота, 20 серпня 2016 09:32

Пенсіонера зґвалтували у лікарняному туалеті

Пенсіонера зґвалтували у лікарняному туалеті
фото: 4stomat.com.ua

У Львові 30-річний чоловік здійснив спробу статевого акту з 77-річним дідусем. Це сталося у вбиральні поліклініки, передає ТСН.

Пан Григорій повертався від лікаря. На першому поверсі до нього підійшов невідомий чоловік. Сказав, що медик і запропонував допомогу.

"Він сказав, що в пенсіонера є проблеми з простатою і запропонував йому курс огляду, запросив діда в туалет. Під час огляду дана особа вчинила з пацієнтом статевий акт", - розповів керівник Сихівського відділу поліції Василь Кулик.

Потерпілий здійняв крик. До туалету вбігло кілька відвідувачів поліклініки, які затримали підозрюваного.

Відомо, що чоловік мешкає на Київщині, а до Львова приїхав у пошуках роботи – нібито має фах лікаря-реабілітолога, а диплом здобув у Гельсінкі. На своїй сторінці у соцмережі підозрюваний зазначає, що попереднє місце його праці – журналіст та співробітник СБУ. Себе винним у сексуальному злочині не визнає. "Де потерпілий? Він же приходив, він нормально почувається, ми з ним помирилися – все, немає нічого кримінального", - твердить підозрюваний Євген.

Правоохоронці порушили провадження за статтею про насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом. Якщо провину підозрюваного доведуть, він може сісти до в'язниці на 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонера зґвалтували у лікарняному туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути