вівторок, 06 грудня 2011 16:30

П'ятеро харківських міліціонерів попалися на одному хабарі

П'ятеро харківських міліціонерів попалися на одному хабарі

П'ятеро працівників полку патрульної служби ХМУ ГУ МВС України в Харківській області та оперативний черговий одного з райвідділів міста затримано працівниками управління внутрішньої безпеки (УВБ) та управління з боротьби ГУ МВСУ в Харківській області.

Як повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області, затримані, "зловживаючи службовими повноваженнями, вимагали від жителя іншого регіону незаконну грошову винагороду" в сумі 30 тис грн за те, щоб не притягати його сина до кримінальної відповідальності за злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60 тисяч гривень хабара отримав податківець на Київщині

Речові докази вилучено. Матеріали УВБ направлені до прокуратури Харківської області, для прийняття рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України разом з працівниками Генеральної прокуратури України викрили суддю Тячівського районного суду Закарпатської області. Службовець у момент затримання одержував 1100 доларів хабара.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро харківських міліціонерів попалися на одному хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути