пʼятниця, 03 лютого 2012 14:32

П'яний ровенчанин переламав ребра, коли спускався з 4-ого поверху по простирадлах

П'яний ровенчанин переламав ребра, коли спускався з 4-ого поверху по простирадлах

У дворі свого будинку у райцентрі Костопіль на Рівненщині розбився 64-річний місцевий житель. Вчора 2 лютого сусіди знайшли його на снігу біля під'їзду. Чоловік не міг поворухнути ногами і тільки глухо стогнав від болю - упав з 12-метрової висоти.

Пенсіонер мешкає у багатоквартирному будинку. Як виявилося, він випав із власного помешкання на 4-ому поверсі. Ні з того ні з сього, йому заманулося вийти на вулицю у дуже незвичний спосіб – по мотузках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна дівчина лізла до коханого по простирадлах і впала з 3-го поверху

"Чоловік скрутив і зв'язав між собою простирадла - зробив з них щось на кшталт мотузки. Один кінець закріпив нагорі, виліз у вікно і став спускатися у двір. Однак його вилазка мало не закінчилася трагічно – пенсіонер не втримався, відпустив руки і упав вниз", - розповідають в обласному управлінні МНС. – "Згодом медики засвідчили, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння".

Чому немолодий уже чоловік відважився на таку авантюру – ніхто не знає. Місцеві жителі припускають, що його закрили вдома родичі або він просто не контролював себе і не відав, що творить.

Нині пенсіонер перебуває у реанімаційному відділенні місцевої лікарні. У нього закритий перелом 6-ого та 7-ого ребра з правого боку, закритий перелом тазу. Лікарі оцінюють його стан, як тяжкий. Кажуть, якби його вчасно не побачили сусіди, міг би ще й сильно обморозитися.

Зараз ви читаєте новину «П'яний ровенчанин переламав ребра, коли спускався з 4-ого поверху по простирадлах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути