вівторок, 22 липня 2014 08:59

Загони терористів поповнили 205 сербів

Загони терористів поповнили 205 сербів
Фото: korrespondent.net

Із Сербії на підмогу так званим ополченцям "ДНР" прилетіли 205 добровольців із Сербії, котрі поповнять склад підрозділу "Йован Шевич", в якому до їх приїзду перебувало 45 осіб. Про це повідомив ватажок донецьких терористів Ігор Гіркін (Стрєлков).

За словами Гіркіна, підрозділ Слов'янського четніческого загону "Йован Шевич" став найбільшим за кількістю бійців, підвищивши чисельність від 45 до 250.

"Втрат у нашого загону досі немає, прибуває все більше і більше добровольців зі слов'янських країн, чому я дуже радий, оскільки завдяки цьому серби і хорвати об'єдналися знову. Ми - серби як ніхто розуміємо всю важливість і значимість слов'янського братства, тим більше нам випав шанс воювати пліч-о-пліч з росіянами. Ну а як же нам по-іншому, ми без росіян не можемо!" - цитує Гіркін слова командира сербських четників Братислава Живковича на своїй сторінці у соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Загони терористів поповнили 205 сербів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути