субота, 10 жовтня 2015 09:42

Від вибуху гранати у дворі Ківалова найбільше постраждав... газон
3

Сьогодні, 10 жовтня, радник глави МВС України Зорян Шкіряк виклав у Мережу фото з будинку народного депутата Сергія Ківалова, де вночі стався вибух.

"Постраждалих нема. Самого Сергія Ківалова під час вибуху в будинку і поряд не було. Пошкодження прилеглої території та фасаду мінімальні", - написав Шкіряк у себе в Facebook.

За його інформацією, попередньо це могла будети граната РГД 5, але остаточно тип вибухового пристрою у МВС повідомлять після детального аналізу.

"Наразі, на місці події працює слідчо-оперативна група МВС під керівництвом начальника Одеського обласного УМВС Украіни генерала міліції Георгія Лорткіпанідзе. Він особисто перебуває там", - каже радник.

Шкіряк зазначив, но не виключено, що провокацію з вибухом міг організувати сам Ківалов, як один з піар елементів в рамках проведення своєї виборчої кампанії в Одесі.

"Вважати саме так у нас є всі підстави", - додав він.

Нагадаємо, колишнього регіонала, а нині позафракційного депутата Сергія Ківалова підозрюють у сепаратизмі. Головне слідче управління Генпрокуратури таки веде досудове розслідування за фактом поширення в одеських ЗМІ закликів до повалення конституційного ладу України.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху гранати у дворі Ківалова найбільше постраждав... газон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути