четвер, 05 березня 2015 22:51

Офіцер привласнив 213 тис грн, призначених для бійців АТО

Офіцер привласнив 213 тис грн, призначених для бійців АТО
Фото: donbass.ua

Військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону України направила до суду обвинувальний акт стосовно вчинення злочину офіцером однієї із військових частин.

"У ході досудового слідства здобуто беззаперечні докази, що помічник командира батальйону з фінансово-економічної роботи – начальник фінансово-економічної служби з метою особистого збагачення привласнив грошові кошти в розмірі 213 тис грн, що призначались для виплати грошового забезпечення та винагороди за участь у проведенні антитерористичної операції військовослужбовцям, які безпосередньо приймали участь у бойових діях. Зазначені кошти були витрачені обвинуваченим на придбання легкового автомобілю та погашення власних кредитних зобов'язань перед установами банків", - інформує прес-служба Генпрокуратури.

Тепер зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років за заволодіння військовим майном шляхом зловживання службовим становищем.

Зараз ви читаєте новину «Офіцер привласнив 213 тис грн, призначених для бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути