пʼятниця, 03 жовтня 2014 16:00

Обвал траси в Криму, аварія на Хрещатику і нічна трагедія на Харківщині — підбірка ДТП за тиждень

Gazeta.ua пропонує підбірку ДТП в Україні з 27 вересня по 3 жовтня.

27 вересня

На Черкащині на мотоциклі розбились троє людей, серед них — дитина

На 226 км автошляху Київ – Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода під час якої водій мотоцикла МТ-9 скоїв зіткнення із напівпричепом "VAN HOOL 3B2014", який було припарковано на узбіччі дороги.

27-річного водія мотоциклу з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до Уманської міської лікарні. Його пасажири - два чоловіки 35 та 42-років, а також 4-річна дитина - отримали травми несумісні із життям і померли ще до прибуття рятувальників.

28 вересня

В Криму обвалилася найдорожча траса півострова: загинули 6 осіб

В Криму на трасі "Дубки-Левадки" в ніч на 28 вересня обвалилося дорожнє полотно, в результаті чого на автодорозі утворилася величезна яма, в яку провалилося авто.

Загинули 6 пасажирів, в тому числі двоє дітей. Двоє осіб - в реанімації.

На будівництво об'їзної, яке стартувало ще в 2007 році, в цілому з бюджету було виділено близько 800 мільйонів гривень.

29 вересня

На Черкащині спалахнула вантажівка з коньяком

Близько опівночі на 216 км автошляху "Київ-Одеса" в Уманському районі сталось зіткнення 3-х великовантажних автомобілів.

Спочатку "Сканія" зіткнулась із "КамАЗом". Намагаючись уникнути зіткнення із вантажівками, екстреним маневруванням старався їх оминути водій вантажного "Вольво", який перевозив бутильований вантаж коньяку. Проте, уникнувши зіткнення із вантажівками, автомобіль ударився об відбійник і зупинився поруч із напівпричепом автомобіля "Сканія".

Від удару об відбійник в автомобілі "Вольво" сталося пошкодження паливної арматури, з якої почало виливатися паливо. В подальшому від іскри, яку автомобіль висік під час зіткнення із металом відбійника, паливо загорілося. За кілька хвилин вогонь охопив увесь автомобіль "Вольво" із напівпричепом, а також напівпричеп автомобіля "Сканія".

Постраждалих та загиблих внаслідок пригоди немає.

Нічний таран чотирьох автівок на Хрещатику відправив до шпиталю 4-х людей

На площі біля Бессарабського ринку сталася карколомна аварія: зіткнулися чотири машини – позашляховик "Мерседес" та три легковики – "Деу Ланос", "Деу Нексія" та "Ауді".

Медики забрали до лікарні чотирьох людей. Автівки розлетілися по всій дорозі.

Свідки розповіли, що буцімто спровокував масштабну ДТП водій позашляховика "Мерседес". Він влаштував нічні перегони на центральній вулиці Києва. Одразу після аварії із салону позашляховика вийшла ціла компанія. Молоді люди зникли з місця ДТП, але потім дехто із них повернувся. Хто ж кермував "Мерседесом", встановлюють інспектори ДАІ.

На Львівщині трактор задавив 3-річну дитину

ДТП сталася близько 18.30 години у селі Смолин. За попередніми даними, 40-річний місцевий мешканець, керуючи саморобним трактором, не обрав безпечної швидкості руху та з'їхав у кювет. Як наслідок, трактор перекинувся. 3-річний хлопчик-пасажир від отриманих травм загинув на місці ДТП. Водій трактора – отримав тілесні ушкодження.

На Харківщині "Нива" влетіла під фуру на зустрічній, 4 загиблих

Нічна аварія на Харківщині обірвала життя чотирьох людей. Легковик ВАЗ рухався по трасі у напрямку міста Ізюм. На зустріч йому їхала вантажівка ДАФ. Раптом легковик вилетів на зустрічну та зіткнувся з фурою.

 

1 жовтня

На Київщині у ДТП загинули двоє дорослих та травмовані троє дітей

На автодорозі Київ – Одеса 42-річний водій, керуючи автомобілем "ЗАЗ LANOS", рухаючись на ділянці дороги, де ведуться ремонтні роботи, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем "RENAULT MAGNUM" з напівпричепом. За кермом перебував 56-річний мешканець міста Тернопіль, який рухався по головній дорозі в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій автомобіля "ЗАЗ LANOS" та його 38-річна дружина від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Троє їхніх дітей, що перебували у автомобілі, отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості.

3 жовтня

2 людини загинули та 8 травмувалися у ДТП на трасі "Київ-Чоп"

О 3:54 на пункт зв'язку 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду.

Водій мікроавтобуса Mercedes-benz Sprinter, який рухався з Івано-Франківська в напрямку Києва, не впорався з керуванням, з'їхав в кювет та перекинувся.

В мікроавтобусі перебували 15 осіб.

За матеріалами Магнолія-ТВ, ДАІ, ДержНС, YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Обвал траси в Криму, аварія на Хрещатику і нічна трагедія на Харківщині — підбірка ДТП за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути