вівторок, 25 березня 2014 10:30

Вночі на Майдані вбили 21-річного молодика - активіст Майдану

Вночі на Майдані вбили 21-річного молодика - активіст Майдану
Фото: tyzhden.ua

В центрі Києва невідомі битами побили до смерті активіста Майдану, 21-річного Тимофія Стеблія. Про це повідомляє активіст Євромайдану Юрій Андреєв.

"В центрі Києва невідомими був побитий до смерті активіст Майдану 21-річний Тимофій Стеблій. Хлопця побили бейсбольними битами люди в камуфляжній формі та з масками на обличчі. Сталося вбивство прямо біля барикад. Показово і цинічно", - пише Андреєв на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, кілька днів тому у Деснянському районі міста Києва такою ж диверсійною групою були здійснені напади і розбиті кілька залів з ігровими автоматами.

"Всю готівку зловмисники забрали з собою, відібравши мобільні телефони та особисті речі у адміністраторів. Очевидці говорили, що зловмисники діяли досить оперативно і злагоджено, ніби готувалися до цього не один місяць", - зазначає активіст.

Також Юрій Андреєв повідомляє, що днями був зафіксований випадок нападу на цілодобовий продуктовий магазин з метою пограбування.

"В інших районах міста теж відбуваються подібні напади і погроми. При цьому люди у формі Самооборони Майдану демонстративно вигукують гасла: "Слава Україні! Героям слава!". Це не поодинокі випадки - такі речі набувають системного характеру", - підкреслює він.

На думку активіста, на території України і особливо в межах Києва, діють кілька організованих диверсійних груп з Російської Федерації, метою яких є дискредитація Самооборони Майдану і Громадських наглядачів Києва.

"Комусь дуже вигідно дестабілізувати ситуацію в Україні і показати, що націоналісти і майданівці займаються бандитизмом. Комусь дуже потрібна картинка для ЗМІ. Комусь дуже потрібно прибрати з міністерських крісел Авакова і Наливайченка, щоб сепаратисти в південно-східних регіонах могли скористатися моментом і в повному обсязі розіграти карту Кремля. Кому вигідно? - Додумайте самі!" - зазначає Юрій Андреєв.

Як повідомлялося, в ніч на 25 березня після бійки у кафе у селі Бармаки Рівненського району Рівненської області був убитий Олександр Музичко на прізвисько "Саша Білий".

Зараз ви читаєте новину «Вночі на Майдані вбили 21-річного молодика - активіст Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути