понеділок, 16 вересня 2013 18:57

Невідомі влаштували стрілянину в комплексі будівель ВМС у Вашингтоні, 4 загиблих
14

Фото: Фото: Reuters

У США невідомий в одному з будинків військово-морського комплексу в Вашингтоні (округ Колумбія) влаштував стрілянину. В результаті загинули щонайменше четверо, передає WITN.com. Різні поранення отримали 12 людей, передає Fox News.

Серед постраждалих більшість - цивільні особи, як мінімум двоє поранених - співробітники поліції.

Напад стався близько 8:20 ранку за місцевим часом ( 15:20 за київським). Спочатку надійшла інформація про те, що злочинець був один - афроамериканець у чорній сорочці й чорному головному уборі, який забарикадувався в одному з приміщень комплексу будівель, передає The USA Today.

За іншими даними, нападників було двоє, повідомляє The Washington Post. Як повідомили в поліції, один нападник "нейтралізований". Правоохоронці поки не уточнюють, що це означає: злочинець затриманий і знешкоджений чи все ж убитий. За іншою інформацією, злочинців було троє.

На території комплексу у Вашінгтоні розташовуються: оперативний штаб ВМС США, який є головним органом управління ВМС, різні структури командування, а також Центр військово-морської історії. Там працюють близько трьох тисяч осіб. Один із співробітників, який побажав не називати своє ім'я, сказав, що чув кілька пострілів всередині однієї з будівель, потім хтось включив пожежну сигналізацію.

Влада прийняла рішення на деякий час відмінити всі вильоти з місцевого аеропорту імені Рейгана. Також перекрито декілька довколишніх доріг.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі влаштували стрілянину в комплексі будівель ВМС у Вашингтоні, 4 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути