субота, 04 лютого 2017 17:12

Начальника райвідділу поліції зловили п'яним за кермом
6

4 лютого на вул. Великій Морській у Миколаєві поліцейські зупинили автомобіль Kia Sportage. За кермом був начальник Центрального райвідділу поліції Миколаєва підполковник Микола Калачов. Під час бесіди патрульні почули виразний запах спиртного і запропонували водієві пройти перевірку на алкотестері Драгер. Микола Калачов відмовився, однак погодився проїхати в наркологічну лабораторію.

Про це повідомляють novosti-n.org.

"При проведенні огляду черговий лікар-нарколог зафіксував очевидні зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння: запах алкоголю з рота, нестійкість в позі Ромберга, сплутаність мови та інші", - зазначає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько "бурштинового" прокурора насмерть переїхав жінку

Микола Калачов заявив, що спиртного він сьогодні не вживав і їхав за кермом власного автомобіля у своїх справах, оскільки сьогодні у нього вихідний. Здати аналізи крові та сечі не відмовився. Результати будуть готові через три дні.

Затримали поліцейського, який продавав наркотики. Операцію по затриманні поліцейського провели співробітники УСБУ та прокуратури в Запорізькій області.
Зараз ви читаєте новину «Начальника райвідділу поліції зловили п'яним за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути