середа, 18 липня 2012 16:43

Начальниця столичного ЖЕКу побила дівчину через запитання про опалення

Сьогодні, близько 12:00 начальник ЖРЕО-403 Дніпровського району Ганна Найдьонова накинулася на 23-річну Тетяну Цінкевич. Дівчина прийшла запитати, чому їй в квитанції нараховують гроші за опалення, якщо зараз літо. Ганна Анатоліївна спочатку попросила дівчину не відволікати її, а коли Тетяна попросила порадити до кого звернутися з даним питанням, жінка взяла стакан із водою, який стояв на столі, та вилила на гостю. Після цього штовхнула її на підлогу та кілька разів вдарила.

"Я прийшла до ЖЕКу аби дізнатися про систему оплати за воду. Виявилося, що я помилилася адресою, мій будинок обслуговує інший ЖЕК. Я цього не знала, бо за комунальні плачу в банку. Коли попросила директорку підказати до кого звернутися за допомогою, то вона сказала мені вийти, а ні то вона встане і тоді мені буде зле. Коли побачила, що бере стакан із водою та йде до мене, я швидко вибігла на коридор та закрила за собою двері. Однак, жінка їх відкрила і вилила всю воду на мене, - розповіла Таня.

Облита дівчина спробувала відштовхнути від себе жінку, однак та збила дівчину з ніг і кілька разів вдарила.

"Я злякалася. Вона мені роздерла лікоть, а коли збила на землю, то наступила каблуком на ногу. Тепер у мене там кров повиступала. Подряпина на пів-стегна. Наступила і на груди. Ось подивися на мою футболку, тут видно пляму, так само видно і сліди від взуття на моїх джинсах. Я її спробувала відштовхнути. Теж зачепила нігтями по шиї, то вона тепер розповідає, що це я накинулася. Я розплакалася, не знала, що робити. За цим всім слідкували її колеги, які були в кабінеті. Ніхто і не думав мене захищати. Коли я сказала, що викличу міліцію, то директорка пояснила, що її працівники, всеодно будуть на її стороні," - пожалілася дівчина.

Ганна Анатоліївна викликала дільничого Дніпровського району. Дала йому свідчення. Вони не збігаються із словами Тетяни.

"Вона увійшла до мене і почала говорити. Не просила ні дозволу нічого. Так, у мене були відкриті двері навстіж, але я ж їх ніколи не закриваю. Коли дівчина не вийшла з кабінету на моє прохання, я ще раз повторила залишити кабінет. Дівчина після цього почала на мене кричати, я не витримала і вилила на неї воду. Вона ж мене після цього побила. Бачите слід на шиї. Може хотіла золотий ланцюжок зірвати, не знаю", - запевнила Ганна Анатоліївна.

Дільничий опитав учасників інциденту. Поки що висновків не робить.

"Мені ще потрібно всіх свідків опитати. Потім подумаю над призначенням медичної експертизи," - пояснив дільничий Олександр Кіченко.

Тетяна Цінкевич не стала чекати рішення дільничого і поїхала в лікарню швидкої допомоги знімати побої.

Зараз ви читаєте новину «Начальниця столичного ЖЕКу побила дівчину через запитання про опалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути