середа, 25 квітня 2012 13:47

На Закарпатті убивця вчителя фізкультури сам здався міліції

На Закарпатті убивця вчителя фізкультури сам здався міліції
Едуард Каганець перебуває під вартою. Фото: novorab.ru

Один з убивць вчителя фізкультури з райцентру Великий Березний, що на Закарпатті, 28-річний Едуард Каганець за прізвиськом Стужицький здався міліції сам. Цю інформацію підтвердив начальник Великоберезнянського райвідділу міліції Василь Кепич.

"Так, він прийшов сам і здався. Його затримано за статтею 115 Кримінально-процесуального кодексу України – умисне вбивство", - зазначив Василь Кепич.

Учора на прес-конференції начальник управління МВСУ в Закарпатській області Віктор Русин зазначив, що міліція сама знайшла і затримала одного з убивць.

Наразі Едуард Каганець перебуває під вартою. За неофіційною інформацією, до міліції він прийшов разом зі своїм адвокатом – колишнім начальником Великоберезнянського районного та Ужгородського міського відділів УМВСУ – Василем Понзелем.

Нагадаємо, вночі 19 грудня 2011 року жителі Великого Березного 41-річний Володимир Копча із 17-річним сином Юрієм та товаришами Валерієм Сирохманом, Едуардом Каганцем і Мирославом Прислупським розстріляли з дробовика 30-річного вчителя фізкультури Павла Опаленика. Наступного дня підозрюваних було оголошено в розшук. Чотирьох інших убивць міліція досі не знайшла. Один з них – Володимир Копча – виявився членом Національної Спілки журналістів України. Саме завдяки посвідченню Спілки у листопаді 2004 року він отримав дозвіл на носіння зброї.

 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті убивця вчителя фізкультури сам здався міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути