четвер, 26 листопада 2015 17:57

На Волині 14-річна дівчина повісилась у кімнаті батьків

На Волині 14-річна дівчина повісилась у кімнаті батьків
mediatab.info

Сьогодні у селі Баїв Луцького району на Волині поховали 14-річну Наталію Гаврилюк. 24 листопада дівчина прийшла зі школи та повісилась у кімнаті своїх батьків. Її знайшов молодший брат.

"В селі ніхто не може зрозуміти, чому вона таке зробила. Дівчинка з хорошої родини. Мама працює перукарем у Луцьку. Батько займається тимчасовими заробітками. Про дітей гарно дбали, - розповідає голова сільської ради Оксана Кравчук. - Все сталося ввечері. Наталка прийшла після занять. Вдома був лише молодший братик Степан. Батьки на роботі. Попросила його сходити в магазин. Сама тим часом побігла до сусідів просити телефон. Її мобільний того дня забрала мама. Комусь подзвонила і відразу ж видалила номер. З ким, про що говорила - невідомо. Потім пішла додому і повісилася".

Наталія Гаврилюк навчалася в 9 класі.

"Того дня Наталка була, як завжди, весела, активна. Розповідала, як святкуватиме Новий рік. Що мріє бути перукарем, як мама. Жодних натяків на самогубство не було, - розповіла викладачка Баївської школи. - Додому йшла з однокласницями. Фотографувалися на телефон. У ларьку купила солодощі і попросила, щоб її записали у зошит. Сказала, гроші завтра занесе".

Місяць тому повісилася подруга Наталії - 16-річна Валентина.

"Дівчата були близькими подружками. Мали багато друзів, з батьками ладнали. У день свого самогубства Валя сказала батькам, що збирається на дискотеку. Одяглась гарно, нафарбувалась. Потім пішла за хату і повісилась на деревині, - розповідає знайома дівчат. - Незадовго до своєї смерті Валя з Наташою прочитали книжку "50 днів до мого самогубства". Вона дуже популярна серед молоді. Там йдеться про заклики до суїциду. Дівчата казали, що не будуть дочитувати її до кінця, бо бояться. Сумніваюсь, що це книжка на них так вплинула, що повісились. Думаю, причина в іншому",- зазначає дівчина.

Зараз ви читаєте новину «На Волині 14-річна дівчина повісилась у кімнаті батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути