понеділок, 09 липня 2012 16:39

На Вінниччині собака загриз 2-річну дівчинку, поки мати розважалася з коханцем

На Вінниччині собака загриз 2-річну дівчинку, поки мати розважалася з коханцем
Собака загриз маленьку дівчинку. Фото: rus.ruvr.ru

Сьогодні о 5-їй ранку виявили пошматоване тіло 2-річної Діани Чорної на території приватного підприємства Гайсина. Близько півночі до охоронця фірми на побачення приїхала 23-річна Наталія Чорна. З собою взяла доньку.

"В приміщенні сторожової охорони жінка дитину приспала і залишила, а сама стала розважатися з коханцем. Дівчинка заснула, але серед ночі прокинулася. Злякалася, стала кликати матір. Почала плакати, штовхати двері. На дитячий крик до приміщення забіг сторожовий пес та накинувся на дівчинку", — повідомляють у прес-службі обласного управління УМВС.

Дитину виявили під ранок мати та її коханець. За словами начальника Гайсинського РВ УМВС Андрія Піхоцького, повідомлення з фірми поступило саме від охоронника.

"До лікарні дівчинку привезли вже мертвою. Її тіло було понівечене великою кількістю ран. Судмедексперт з'ясує від чого саме дитина померла", - зазначив в.о. головного лікаря Василь Стоян.

Ймовірно, що це був бійцівський собака. Він завдав дитині фатальних травм серця.

Пес охороняв лише обгороджену територію. Два роки тому на тому місці була станція техобслуговування. Підприємець ввозив з-за кордону вживані авто і готував їх на продаж. Пізніше він виїхав у Німеччину, а територію перепродав. Зараз там облаштували пункт металобрухту", - розповів голова Гайсинської райради Степан Сікурський.

Зараз вирішують питання щодо притягнення матері до кримінальної відповідальності.

За такий злочин жінці загрожує до 5 років позбавлення волі, повідомляють правоохоронці.

"Жінка приїхала з Тиврівського району. Розійшлася з чоловіком. Жили в громадянському шлюбі. На обліку ця сім'я не стояла, як неблагополучна. У неї є старший син. Йому чотири роки. Приїхали до батьків у село Рахнівка. Батьки її трудолюбиві. Все більше старалися для доньки. Кращий одяг їй купували", - додав сільський голова Михайло Александрович.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині собака загриз 2-річну дівчинку, поки мати розважалася з коханцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути