вівторок, 10 липня 2012 15:21

На Вінниччині школярка випила пляшку горілки і обікрала чуже помешкання

На Вінниччині школярка випила пляшку горілки і обікрала чуже помешкання
14-річна школярка сама випила пляшку горілки. Фото: sarreg.ru

До правоохоронців Теплицького району на Вінниччині звернулася жителька села Соболівка. Жінка повідомила, що з її будинку хтось виніс золоті прикраси, одяг, взуття, побутову техніку, харчі та косметику.

"Повертаюся додому, а там все розкидане. У ванній все не так, як ми виходили. Чиїсь коси валяються. Душ хтось приймав. Немає шампунів, кремів. Ще й якийсь мотлох валяється у кімнаті. Глянула, та то речі на підлітка-дівчинку. Я бігом до місця, де у нас золото лежало. А його там і нема", - розповіла правоохоронцям постраждала.

Міліціонери запідозрили місцеву 14-річну дівчину.

"Дев'ятикласниця вже неодноразово потрапляла в наше поле зору. Раніше була причетна до низки крадіжок з місцевого магазину, крадіжок худоби у односельців. Її матір неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за неналежне виховання своєї дитини", - розповів начальник Теплицького райвідділу міліції Микола Сохацький.

Близько четвертої ранку дівчину знайшли. Та йшла по вулиці з пакетами награбованого. Розповіла, що влізла до будинку односельчанки через відкриту квартирку.

"Була п'яна. Я до цього випила сама пляшку горілки. Як залазила в дім, не пам'ятаю. Взагалі не розумію, чого у тому домі з'явилася. Проспалася, спала десь шість годин. Коли прокинулася, вирішила прийняти душ. Такі класні там були мило, шампуні і гелі для душу. Ніколи такими раніше не користувалася. Потім знайшла чисту білизну, одяг. Прикраси на себе одягнула. Бо я ж дівчинка. Хочу виглядати красивою. Щоб на мене хлопці увагу звертали. Хотіла піти красивою на побачення. А потім ще вирішила взяти на майбутнє фен та електричний чайник", - розповіла затримана.

Проти школярки порушили кримінальну справу. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині школярка випила пляшку горілки і обікрала чуже помешкання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути