вівторок, 08 липня 2014 14:05

На Вінниччині на Івана Купала втопилися четверо чоловіків

На Вінниччині на Івана Купала втопилися четверо чоловіків
Фото: google.com.ua

Вчора, 7 липня, в Україні втопилося 13 людей. Під час святкування Івана Купала найбільше загинуло людей на воді у Вінницькій області — четверо. Перше повідомлення надійшло з міста Хмільник.

"О пів на дев'яту ранку подзвонили з села Великий Митник. Під час купання втопився 43-річний чоловік з Хмільника. Відпочивав з друзями на місцевому орендованому ставку, що за чотири кілометри від міста. Випивали. В стані алкогольного сп'яніння пішов купатися і зник з поверхні води", — каже Віталій Семенюк з прес-служби ДСНС у Вінницькій області.

Того ж дня у ставку села Дубова Жмеринського району втопився 29-річний житель села Вінниківці Літинського району. У місті Калинівка втопився 61-річний житель Стахановська Луганщини.

"Чоловік приїхав погостювати до родичів. Вирішив з племінником піти на ставок скупатися. Коли рятувальники приїхали, тіло вже спливло на поверхню, тому залучати водолазів не мали необхідності. Так само витягли з ставу тіло 45-річного жителя села Радянське Крижопільского району, - додає Семенюк. - Ми вже вкотре просимо людей бути обачними на воді та не вживати спиртне. За останні півроку втопилося 35 дорослих та п'ятеро дітей".

З початку року втопилося 592 дорослих та 66 дітей. За інформацією прес-служби головного управління ДСНС, лише за перший тиждень липня втопилося одинадцять дітей.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині на Івана Купала втопилися четверо чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути