понеділок, 18 листопада 2013 17:56

На Вінниччині 50-річний чоловік задавив трактором власну матір

На Вінниччині 50-річний чоловік задавив трактором власну матір
Фото: tsn.ua

16 листопада близько 19.00 у с. Чуків Немирівського району Вінниччини 50-річний чоловік на власному подвір'ї наїхав трактором на свою 72-річну матір. Від отриманих травм жінка одразу померла.

За словами начальника сектору профілактики управління ДАІ у Вінницькій області Володимира Мотичка, водій здавав назад, щоб поставити трактор під паркан.

"Трактор марки "МТЗ М", великий. Вже було темно, тому він не побачив свою матір. Та стояла якраз позаду трактора. При яких обставинах все сталося, зараз встановлюється слідство. Відомо тільки, що чоловік був тверезий і якраз приїхав з роботи", - сказав він.

Місцеві мешканці зауважили, що 50-річний Анатолій Манятовський працює у фермера на тракторі.

"Приїхав додому після оранки поля. Його мама Олена Петрівна стояла в цей час біля воріт. Як так вийшло, що він не знав, що позаду мати стоїть, невідомо. Головне, що він же тверезий був. Зачепив її отим великим заднім колесом. Бідна, зразу померла. А він, як побачив, що накоїв, на собі коси рвав. Зараз вдома знаходиться. Вони разом з матір'ю жили. Бо дочка з чоловіком мають окремий будинок у нас в селі", - розказали вони.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 50-річний чоловік задавив трактором власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути