Ексклюзиви
неділя, 24 березня 2013 12:35

Спецтема: Снігова пастка

На трасі Київ-Житомир утворилася 70-кілометрова пробка

На трасі Київ-Житомир утворилася гігантська пробка протяжністю близько 70 км.

Про це в листі до редакції Gazeta.ua повідомив читач Борис Уланенко.

"Близькі люди стоять у ній вже близько 12 годин без будь-якого руху. Прохання висвітлити ці події, тому що державні служби мовчать, як і ключові ЗМІ ", - пише він.

"За кілометр від них знаходиться табір військових, який забезпечує водою і їжею. - продовжує він. - Але дійти до них є можливість не у всіх - снігу по коліна. У пробці є маршрутки, в них ситуція зовсім погана. Вони стоять за 45 км від Києва, по телефону довіри ДАІ сказали, що пробка починається на 19-му км від Києва".

У той же час голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підтвердив, що в Києві складна ситуація залишається на Окружній дорозі, в Житомирському, Гостомельському і Харківському напрямках.

"Ми з пробками практично возилися. Спасибі Міністерству оборони, МВС та ДержЧС. Складна ситуація залишається на Окружній дорозі та у Житомирському напрямку", - зазначив Попов, передає РБК-Україна.

Крім того, за словами заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, потрібно ще прибрати фури з Гостомельського, Житомирського та Харківського напрямків.

Складною залишається ситуація з Бориспільським напрямком. Подекуди за узгодженням з ДАІ рух пустили по зустрічній смузі.

"Через снігопад, хуртовини та замети ускладнений проїзд в ряд населених пунктів Львівської, Хмельницької, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Чернівецької, Рівненської та Тернопільської областей. Також ускладнений проїзд по дорогах Київської області", - йдеться в останньому повідомленні Міністерства інфрастрктури.

Зараз ви читаєте новину «На трасі Київ-Житомир утворилася 70-кілометрова пробка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

92

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути