вівторок, 17 грудня 2013 14:35

На Тернопільщині 17-річна мати вбила свою новонароджену дитину

На Тернопільщині 17-річна мати вбила свою новонароджену дитину
Фото: vpoltave.pl.ua

Із сильною кровотечею доставили до Тернопільського обласного перинатального центру позавчора ввечері 17-річну жінку. Медики оглянули пацієнтку і встановили, що кровотеча спровокована пологами. Де дитина, породілля не зізнавалася.

Аби з'ясувати усі обставини інциденту, до медичного закладу прибула слідчо-оперативна група Тернопільського райвідділу міліції.

"Правоохоронці опитали родичів дівчини, медиків. Незабаром було знайдене тіло новонародженої дівчинки", - повідомили у секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Триває досудове розслідування. Жінці інкримінують статтю 117 Кримінального кодексу України – умисне вбивство дитини.

"На даний час призначено проведення низки судово-медичних експертиз. Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини ( стаття 117 ККУ України)", - резюмували у прес-службі міліції.

Зазначимо, це не перший випадок такої смерті немовлят на Тернопільщині. Так, у 2010 році породілля у райцентрі Бережани викинула мертве немовля у смітник, а у 2011 році у Чорткові жінка заколола свою новонароджену дитину ножем і кинула у річку. Найкраще у схожій ситуації вчинила мати із Гусятинського району. У 2008 році жінка залишила немовля у картатій сумці у відділенні нефрології обласної дитячої лікарні. Дитину медики виходили, а згодом мати передумала і забрала дівчинку додому.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині 17-річна мати вбила свою новонароджену дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути