понеділок, 30 травня 2016 14:34

На Сумщині п'ятеро випускників потрапили у ДТП
3

Фото: ГУНП

У місті Ромни на Сумщині п'ятеро випускників місцевої школи потрапили у ДТП. 39-річний водій автомобіля "Мерседес-Бенц" під час непогоди не впорався з керуванням, внаслідок чого машина перекинулась. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

"29 травня о 20:30 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Соборна в місті Ромни сталась дорожньо-транспортна пригода. На місці події правоохоронці встановили, що 39-річний роменчанин, керуючи автомобілем "Мерседес-Бенц", не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де машина перекинулась на правий бік.
Внаслідок аварії постраждало шестеро пасажирів. П'ятеро випускників однієї зі шкіл міста, що були в салоні, отримали тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та закритої черепно-мозкової травми. Після надання медичної допомоги молоді люди були відпущені додому. Ще одна пасажирка, 45–річна жителька Ромен, госпіталізована з діагнозом "закритий перелом лівої ключиці та забій лівої лопатки", - йдеться у повідомленні.

Поліція встановлює обставини аварії. Призначено ряд медичних та технічних експертиз, у водія взяті проби на наявність алкоголю в крові.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження. Тривають перевірки.

Читайте також: Легковик врізався в магазин у Вінниці: є загиблі

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині п'ятеро випускників потрапили у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути