четвер, 04 квітня 2013 08:18

На Сумщині вітчим регулярно ґвалтував падчерку, а мати змушувала мовчати

На Сумщині вітчим регулярно ґвалтував падчерку, а мати змушувала мовчати
Фото: ru.tsn.ua

На Сумщині вітчим, який постійно ґвалтував 14-річну дівчину, робив це за мовчазної згоди її матері. Це було їхньою "сімейною таємницею", пише ТСН.

Факт наруги над дитиною викрили її вчителі. Останні кілька місяців вони просто не впізнавали дитину. Жваву та емоційну Оленку наче підмінили. Це сталося після її повернення з канікул від батьків до школи-інтернату, де вона жила й навчалася.

"Виявляється, цей негідник користувався дівчинкою з серпня місяця, найжахливішим, збоченим способом постійно ґвалтуючи дитину", - розповіла директор школи-інтернату Тамара Слукіна.

Правоохоронці відразу затримали 36-річного вітчима Олени. Той все заперечував, втім, під час зведення сам-на-сам із падчеркою - не витримав.

"Коли я її прив'язував, вона плакала, просила не чіпати, але тоді я вже не усвідомлював дії свої", - розповів затриманий.

У міліції він зізнався, що вперше поглумився напередодні її 14-річчя. Мати про це знала, але суворо наказала доньці мовчати.

"Після першого зґвалтування повідомила про подію матері, мати через кілька днів після дня народження вигнала співмешканця з дому. Через 2-3 дні, він поблукав і прийшов, і вона його спокійно прийняла назад. Ще ґвалтував її на зимових канікулах, і з зими вона виходить завагітніла", - розповів керівник Глухівського міськвідділу міліції Сергій Якобі.

Біологічний батько Олени не тямить себе від люті та обіцяє помститися: "Взяв, одрізав би і викинув собакам".

Оленчині вчителі не знаходять пояснень материнській байдужості, адже після всього, що сталося, мати змушувала називати кривдника "татом".

У вітчима Олени за плечима вже 6 судимостей, за зґвалтування падчерки йому загрожує 15-річне ув'язнення. Після його арешту дівчинка вирішила поки що не бачитися з матір'ю та повернулася до школи-інтернату, де найріднішими людьми стали вчителі та вихователі.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині вітчим регулярно ґвалтував падчерку, а мати змушувала мовчати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути