понеділок, 24 березня 2014 17:45

На Рівненщині юнак застрелив з рушниці 13-річного брата
3

Сьогодні стали відомі подробиці вбивства 13-річного Романа Ковалевича із села Познань Рокитнівського району Рівненської області, яке сталося в минулу п'ятницю, 21 березня.

"Трагедія трапилася близько 17 години. Троє братів, скориставшись відсутністю батьків, знайшли в помешканні мисливську рушницю. Хлопці взяли зброю й побігли до лісу. 17-річний юнак з необережності вистрілив в обличчя своєму братові. Хлопчик помер на місці пригоди", - розповідає Тетяна Чубик з Рокитнівського райвідділу міліції.

У міліції пояснюють, що 17-річний юнак стріляв з гладкоствольної рушниці, зарядженої картеччю. Кажуть, що зброя була не зареєстрована. Її калібр – 15 мм. За фактом вбивства, вчиненого через необережність, відкрито кримінальне провадження. Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування.

У селі добре відгукуються про родину Галини та Станіслава Ковалевичів. Кажуть, що працьовиті та не пиячать. Батькові дітей – 39 років. Він безробітний. Матір – у відпустці з догляду за дитиною до 3 років. Працювала сторожем у місцевій школі.

"Добрі та порядні люди. Поганого слова про них ніхто не скаже. Утримують корову, свиней, коня. Одним словом – господарі. Це що сталося з їх дітьми - для нас наче грім серед ясного неба. Співчуваємо втраті батьків й сумуємо", - каже Юрій Карповець, голова Глиннівської сільської ради до якої відносять село Познань.

Романа Ковалевича поховали в минулу суботу. На похорон прийшло все село.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині юнак застрелив з рушниці 13-річного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути