середа, 30 липня 2014 18:56

На Рівненщині струмом від несправної техніки убило матір та сина

На Рівненщині струмом від несправної техніки убило матір та сина
Фото: progorod76.ru

У середу в селищі Томашгород Рокитнівського району Рівненської області поховали 23-річного Вадима та його 49-річну матір Раїсу. Селяни загинули напередодні по обіді – через їхні тіла пройшов електричний струм. Місцеві жителі кажуть, що врятувати матір із сином було вже неможливо, вони померли майже миттєво.


Трагедія сталася 29 липня на подвір'ї родини на вулиці Горького, коли юнак порався у господарчій будівлі. Хлопець вирішив узяти для своїх потреб старий зварювальний апарат, хоча батьки й попереджали його, що техніка несправна. Під час робіт Вадима вдарило струмом. Тіло знайшли дві його молодші сестри, які у той час були вдома. Школярки одразу набрали по телефону матір, яка працювала у другу зміну в дитячому садочку. Нажахана жінка щодуху побігла додому.


"Як саме воно там сталося, хто ж тепер розкаже? Мабуть, господиня побачила на землі нерухомого сина і одразу кинулася до нього. Хотіла відтягнути Вадима звідти – сподівалася ще врятувати. Та вона не мала на собі ніякого захисту від ураження струмом і так само впала на землю мертвою, - розповідають у селищній раді. – Шкода всю сім'ю, чоловік Раси тепер не знає куди себе подіти від горя, бо втратив одразу двох найрідніших людей. Родина має хорошу репутацію, порядна та спокійна. Сьогодні був похорон, на нього прийшли кілька сотень людей з усього селища".


У Томашгороді мешкають понад дві тисячі осіб, чоловіки здебільшого влаштовуються на щебеневий завод або на гранітний кар'єр. Односельці кажуть, що юнак ще не встиг знайти собі постійної роботи після закінчення навчання у Рівному. Вадим був випускником Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному, де вивчав автомобільне господарство та технології металів.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині струмом від несправної техніки убило матір та сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути