четвер, 07 листопада 2013 16:39

На Рівненщині селянка звинувачує сестру у вбивстві 36-річної давності

Понад 12 годин махали лопатами міліціонери в селі Вільбівне Острозького району Рівненщини – викопували землю біля старого сараю. 53-річна місцева жителька Надія раптом звинуватила свою сестру Ніну у зникненні її чоловіка Миколи. Селянин пропав без вісти ще 36 років тому. Весь цей час жінка мовчала, але днями після побутової сварки вирішила звернутися до правоохоронців.

"До нас надійшла заява від жительки села. Жінка стверджує, що зниклий 63-річний швагро Микола насправді був убитий. А от у вбивстві підозрює свою сестру та батька, який помер 10 років тому, - розповідає Вікторія Антонова з Острозького міськвідділу міліції. – Каже, що про це їй ще у дитинстві було відомо від інших жителів села. За версією заявниці, тіло було закопане неподалік сараю".

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери перекопали ґрунт біля сараю, однак людського скелету не знайшли. Викопали лише собачі рештки та фрагменти інших кісток.

В селі кажуть, що дві рідні сестри не можуть поділити одну хату. Справа про спадок уже дійшла до суду, тому жінки й мстяться одна одній.

"Цю хату одразу будували на дві окремі квартири для двох родин. Навіть льох і покрівля були розділені наполовину – я ще такого не бачив, - каже сільський голова Віктор Тишкун. – Ніна – роботяща, це вона доглядала старого батька до його смерті й обробляла город. А тепер її половину будинку хоче забрати сестра Надія. Люди кажуть, що на це її підбурює донька - судяться за ту хату. Про зникнення Миколи знаю мало, бо мені у той час було тільки 14 років. Що там насправді сталося з тим чоловіком – Бог його знає".

Міліціонери все ж хочуть з'ясувати долю зниклого Миколи. А знайдені кістки відправили на експертизу – про всяк випадок.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині селянка звинувачує сестру у вбивстві 36-річної давності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути