середа, 02 січня 2013 12:29

На Рівненщині "BMW" на швидкості злетів у кювет і врізався в дерево, 2 людини загинули

У вівторок, 2 січня, о 4 годині  ранку на автодорозі Київ-Ковель, поблизу райцентру Сарни на Рівненщині автомобіль "BMW"  на швидкості злетів у кювет і врізався в дерево. Водій та пасажирка загинули на місці пригоди.

"За кермом легковика "BMW" був 54-річний мешканець селища Рокитне Рівненської області. Він їхав зі сторони міста Київ у напрямку райцентру Сарни. За попередніми даними, водій не вибрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням автомобіля", - розповіла Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

ДТП сталося на рівній ділянці дороги. Автомобіль з'їхав на узбіччя та врізався в сосну.

"Водій іномарки від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Крім цього, тілесні ушкодження несумісні із життям отримала і пасажирка "BMW", 41-річна Алла, яка також проживала у селищі Рокитне", - додали в ДАІ.

Правоохоронці з'ясовують, за яких обставин сталася пригода та чи був водій легковика тверезий. Це – перша на Рівненщині ДТП у цьому році, під час якої загинули людини.

Нагадаємо, що 21 грудня в Рівному під час ДТП загинуло троє молодих із райцентру Зарічне Рівненської області. Хлопці на великій швидкості  на автомобілі "Опель-Вектра" протаранили "Ікарус".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "BMW" на швидкості злетів у кювет і врізався в дерево, 2 людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути