Ексклюзиви
середа, 18 січня 2012 08:41

На Рівненщині через п'яного водія загинули матір і 3-річна донька
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

14 січня о 19 годині на автотрасі Київ-Чоп поблизу села Турковичі Дубенського району на Рівненщині "Mercedes-Benz Vito" виштовхнув на зустрічну смугу під колеса вантажівки попутний легковик у якому їхала родина киян. 39-річна матір і 3-річна донька померли на місці пригоди.

"За кермом "Mercedes-Benz Vito" був 37-річний мешканець райцентру Дубно. Він не справився з керуванням і зіткнувся з попутним автомобілем "Mercedes-Benz 230 Е". Через сильний удар автівка, в якій перебувала родина киян, опинилися на зустрічній смузі перед вантажним автомобілем "Renault Premium 440". Уникнути чергового зіткнення не вдалося", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Позашляховик розірвали дві вантажівки на Львівщині, загинули люди

39-річна матір і 3-річна донька, які їхали в "Mercedes-Benz 230 Е" померли па місці пригоди. 49-річного голову сімейства, який був за кермом та його 9-річну доньку із множинними політравмами та переломами госпіталізували в реанімацію Дубенської центральної міської лікарні.

За кермом вантажівки "Renault Premium 440" був 39-річний мешканець Харківської області. Він у ДТП не постраждав. У міліції повідомили, що водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito", який спричинив цю аварію був п'яний.

"В його організмі виявлено алкоголь у кількості 1,8 промілле, що значно перевищує дозволену норму. За фактом ДТП порушену кримінальну справу, яка передбачає позбавлення волі до 12 років", - зазначив начальник слідчого управління обласної міліції Анатолій Грицишин.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині через п'яного водія загинули матір і 3-річна донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути