вівторок, 10 листопада 2015 16:59

На Прикарпатті автобус із півсотнею пасажирів в'їхав у будинок

Автор: franyk.com
 

У селі Вікняни Тлумацького району Івано-Франківської області 7 листопада пасажирський автобус злетів із дороги і врізався у приватний будинок.

Рейсовий автобус "ПАЗ-32 051" їхав за маршрутом "Тлумач - Кутище". У транспорті перебувало майже 50 людей, із яких до лікарні госпіталізували лише одну жінку - 36-річну Іванну Ковбас.

"Він гальмував, гальмував, і біля повороту він повертається до мене і каже - гальма відмовили, автобус повернув не туди, куди треба. Паніка, крики, ви собі уявити не можете, що це було", - розповідає постраждала.

Жінка отримала закритий внутрішньосуглобний перелом правої великогомілкової кістки. Також постраждала літня кухня 80-річної Євгенії Ковбель.

"Я дивлюся - автобус! Граблі пішли під заднє колесо, я за шкіль трималася... писки, крики, купа народу, а я вже без тями", - розповіла господиня.

За висновками експертизи, водій був тверезий.

"Водій не впорався з керуванням, перевищив безпечну швидкість руху і допустив з'їзд у прибудинкову територію", - розповіла виконувач обов'язків речника обласного управління Національної поліції Мирослава Белдик.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ, у ході якого буде призначено низку експертиз, що дозволить встановити причину ДТП.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті автобус із півсотнею пасажирів в'їхав у будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути