Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2012 14:05

На Полтавщині дідусь зґвалтував 8-річну онуку

На Полтавщині дідусь зґвалтував 8-річну онуку

20 січня у Кременчуці Полтавської області затримали 68-річного пенсіонера. Місяць тому він зґвалтував свою 8-річну онуку. Про злочин міліцію повідомила бабуся дівчинки.

"Вона помітила, що чоловік неадекватно себе поводить по відношенню до онуки, стає аж занадто турботливим і ніжним. Та і дівчинка почала боятися дідуся. Від такої поведінки обох у бабусі і виникли підозри, з якими жінка прийшла у міліцію. Виявилося, що сумніви були не безпідставними", - розповіла Поліна Ларіна з Полтавської обласної міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода луганчанка стала жертвою неприборканої пристрасті безхатченка

Пенсіонера відразу затримали, зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Дівчинка проходить психологічну експертизу.

"Дитина залякана, видно до неї застосовувалася фізична сила. Та ми чекаємо, коли вона почне говорити. Це потрібно для того, щоб установити цілісну картину злочину. Поки ж провели повний медичний огляд дівчинки. Його результати будуть за кілька тижнів", - розповіла Ларіна.

За словами міліціонерів, дитина виховувалася у не благополучній сім'ї.

"У дівчинки вже давно померла мати. А рідний батько відмовився нею займатися і його позбавили батьківських прав. Бабуся стала офіційним опікуном дитини. Нею займалася разом зі своїм другим чоловіком. Так, що затриманий не рідний дідусь постраждалої", - підсумувала Поліна Ларіна.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині дідусь зґвалтував 8-річну онуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути