вівторок, 05 листопада 2013 16:47

На Полтавщині затримали помічника нардепа на викраденому автомобілі

У Полтаві 4 листопада працівники спецпідрозділу "Кобра" затримали автомобіль Range Rover, яким кермував 59-річний помічник народного депутата Валерія Головка, керівник Полтавської районної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Кононенко.

"У ході перевірки з'ясувалося, що номерний знак кузова підроблений. З 2009 року він закріплений за автомобілем КамАЗ, зареєстрованим на мешканку Київської області,- розповідає Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Більше того, у Національній базі ДАІ автомобіль зазначений, як викрадений у 2006 році в Москві".

За словами Кононенка, до викрадення авто він немає жодного відношення. Запевняє, що машину купив п'ять років тому через інтернет, їздить по генеральній довіреності. З колишнім власником Range Rover не знайомий, жодного разу не зустрічався, переконує Кононенко.

"Очевидно, що Анатолій Кононенко став жертвою шахраїв. Сподіваємося, правоохоронним органам вдасться з'ясувати всі обставини цієї справи. Знайти винних та покарати", - сказали в прес-службі Головка.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині затримали помічника нардепа на викраденому автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути