середа, 27 листопада 2013 11:27

На Миколаївщині фура зім'яла ЗАЗ, який вилетів на зустрічну: є загиблі і поранені

Вчора, 26 листопада, о 20 годині вечора на 174 км автодороги "Ульянівка-Миколаїв", поблизу с. Михайлівка Новоодеського району, сталося зіткнення двох транспортних засобів. Є загиблі, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Миколаївській області.

За попередніми даними, 29-річний водій автомобілю ЗАЗ 110557, рухаючись від м. Вознесенськ в напрямку м. Миколаєва, з невідомих причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем МАЗ 5440 з напівпричепом GOFA.

Від потужного удару легковик повністю деформувався, а ось вантажівка змінила напрямок руху ліворуч й з'їхала в кювет, де завантажений напівпричеп перекинувся.

Як повідомив водій МАЗ 5440, під час руху він бачив, що назустріч йому рухається ЗАЗ 110557, легковик нікого не обганяв, але чомусь все ж таки виїхав на зустрічну смугу. Після того, як вантажівка опинилася за межами автодороги, водій власноруч вибрався з неї й в першу чергу побіг до іншого учасника пригоди, адже там було двоє людей - водій був непритомний, а пасажир нічого не міг пояснити.

З місця дорожньо-транспортної пригоди каретою швидкої медичної допомоги до Новоодеської центральної районної лікарні були доставлені водій та 22-річний пасажир ЗАЗ-1105, але, на жаль, травми водія були не сумісні з життям - він помер в медичному закладі.

Наразі за даним фактом ведеться слідство.

 

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині фура зім'яла ЗАЗ, який вилетів на зустрічну: є загиблі і поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути