неділя, 23 жовтня 2011 13:14

На Луганщині вандали поцупили пам'ятник Шевченку
5

Так виглядав пам'ятник раніше

У місті Стаханов Луганської області 20 жовтня у ніч з четверга на п'ятницю групою невідомих був знищений пам'ятник Тарасу Шевченку, повідомляє Перший міський портал Стаханова.

Залізну скульптуру розпиляли на шматки і відвезли в невідомому напрямку. Про цю подію повідомила голова луганської обласної організації партії "Батьківщина" Ірина Верігіна.

"Група вандалів поглумилася над символом духовності української нації. На даний момент існує версія, що злочинці викрали скульптуру з метою наживи. Виродки повинні бути покарані", - заявила Верігіна.

Члени Луганської обласної організації партії "Батьківщина" закликають президента України Віктора Януковича взяти розслідування під особистий контроль.

Нагадаємо, прикрий випадок нещодавно стався з пам'ятником Лесі Українки на Байковому кладовищі. 25-річний безробітний з Волині відкрутив вінок з могили і здав на металобрухт за 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині вандали поцупили пам'ятник Шевченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути