четвер, 03 вересня 2015 18:06

На Луганщині на фугасі підірвався боєць 80-ї десантної бригади
3

Facebook Володимира Кияна

У четвер, 3 вересня, поблизу міста Щастя Луганської області підірвався на фугасі заступник командира батальйону 80-ї окремої аеромобільної бригади ВДВ Збройних Сил України Володимир Киян, позивний "Тайфун".

Чоловік загинув.

Про це повідомила санінструктор батальйону "Айдар" Лада Введенська на своїй сторінці в Facebook.

"Загинув Тайфун....Володя.... Світла пам'ять! Я вже не знаю що писати, як сприймати, почався вересень... вчора Ендрю... сьогодні Тайфун....на фугасі...", - написала вона.

 "У нього навесні народилася дитина. Володю нещодавно демобілізували, але він повернувся на фронт захищати Щастя до останнього. Він якраз формував свій підрозділ. Він кадровий військовий, дуже професійний, допомагав вчити наших новобранців управлятись зі зброєю", - розповіла в коментарі Gazeta.ua боєць "Айдару" Вікторія Дворецька.

 Як повідомила Лада Введенська, трагедія сталася близько 13.00 — 14.00, поранених немає.

 "Досить скиглити! За нами Україна! Наші рідні, близькі, кохані. Я буду стояти, поки мене не змінять. Стільки скільки потрібно. І нехай наші ряди будуть меншими, але вони будуть надійніші!", - написав Киян в одному із останніх постів у соцмережі.

Нагадаємо, що в середу зранку поблизу Щастя зведена мобільна група потрапила в засідку. Загинули працівник Державної фіскальної служби Дмитро Жарук та волонтер Андрій Галущенко.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині на фугасі підірвався боєць 80-ї десантної бригади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути