середа, 16 липня 2014 15:05

На Луганщині бойовики викрали слідчу групу з 4 осіб і кинули її за ґрати

На Луганщині бойовики викрали слідчу групу з 4 осіб і кинули її за ґрати
Фото: google.com.ua

Озброєні автоматичною зброєю люди викрали 4 співробітників міліції, які виїхали на місце події в с. Боровеньки Кремінського району Луганської області, в Сєвєродонецьк та утримували їх в ізоляторі тимчасового слідства.

Як написала на своїй сторінці у Фейсбуці начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай, 15 липня о 12.20 на автомобілі чергової частини на місце події в с. Боровеньки виїхала слідчо-оперативна група у складі 4 осіб, в тому числі слідчий-жінка. О 16.10 зв'язок з ними зник.

"За наявною інформацією, даних співробітників міліції озброєні автоматичною зброєю люди, одягнені в камуфльовану форму, привезли в м. Сєвєродонецьк та завели в захоплену будівлю незавершеного ІТТ Сєвєродонецького МВ. У співробітників міліції на головах були одягнені пакети", - зазначила Погукай.

Крім того, вона повідомила про інцидент в Лисичанську. Так, 15 липня вранці озброєні автоматичною зброєю люди, одягнені в камуфльовану форму, на автомобілі КамАЗ заїхали на територію нафтопереробного заводу "ЛИНИК" і викрали нафтопродукти, а також декілька автомобілів, автокран і трактор.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині бойовики викрали слідчу групу з 4 осіб і кинули її за ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути