понеділок, 30 березня 2015 13:57

На Кіровоградщині через 10 днів знайшли зниклого восьмикласника

 

29 березня близько 16.30 знайшли 13-річного Володимира Кабанова із райцентру Вільшанка Кіровоградської області.

19 березня хлопець не повернувся зі школи у прийомну сім'ю подружжя Моренків. Втік із шостого уроку, коли його запідозрили у черговій крадіжці. Цього разу взяв без дозволу бутерброди одинадцятикласників, раніше крав гроші. Матір Володимира відбуває покарання за крадіжки, повідомляють в управлінні обласної міліції.

"Мені подзвонили із Вільшанського райвідділу міліції. Питають, чи я знаю такого Ліскова Олександра в Мар'янівці. Кажу, знаю, це не благополучний "друг". Це колишній вітчим Володимира Кабанова. Поїхали, хлопець дійсно в нього був. Розказав, що втік, бо його бив і "діставав" хтось із старших хлопців. Він у вітчима залишатися тут не збирався. Планував добиратися в Новоукраїнку, це ще з тридцять кілометрів. Там у нього живе якась тітка. Але розпочався дощ. Як ми прийшли, то він сидів у хаті, дивився телевізор. Відправили його у Вільшанський райвідділ", - розповів Gazeta.ua дільничний інспектор із Добровеличківського райвідділу міліції 23-річний Богдан Бегеза.

Володимира Кабанова близько 1,5 роки взяло з притулку подружжя Моренків із Вільшанки. Виховують ще 16-річного Павла, 14-річну Олександру, 11-річну Марину, 7-річну Анастасію та 13-річного Андрія. Мають свою дочку 14-річну Меланію. Володимир у день зникнення зізнався у крадіжці бутербродів класному керівнику. Раніше крав і гроші. Щоразу обіцяв виправитися.

"Приїхав додому бруднющий. Каже, що більше так не робитиме. Добирався у Мар'янівку шкільним автобусом і попутною машиною. Коли питали, казав, що їде до родичів. Чекаємо на службу у справах дітей і психолога. Будуть вирішувати, що з ним робити. Він в сім'ю сам просився. Бо звідси легше втекти, ніж з притулку. Як прийшов до нас, то не вмів ні почистити зуби, ані помитися. Матері ж за горілкою було не до дитини. Володя в нас не був обділений увагою, ставилися до нього, як до своєї дитини", - сказала 52-річна Марина Моренко

 

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині через 10 днів знайшли зниклого восьмикласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути