четвер, 23 лютого 2012 11:09

На Київщині померла породілля разом із дитиною: батько звинувачує лікарів

На Київщині померла породілля разом із дитиною: батько звинувачує лікарів

На Київщині під час пологів померла породілля і немовля, повідомляє ТСН.

У двох смертях батько сім'ї звинувачує лікарів, які свою провину заперечують. Зі сльозами на очах чоловік померлої В'ячеслав Никануров згадує, що вагітність проходила без ускладнень, але про всяк випадок дружина два тижні лежала під наглядом лікарів. Того дня, як розповів Никануров, він не міг до неї додзвонитися, відчув лихе і негайно поїхав.

"Санітарка літня в капцях з другого корпусу ледве йшла, сунулась по льоду, несла апарата, цього, що запускають серце. Мені в душі було погано, я схопив і поніс, приніс туди у пологовий", - розповів чоловік.

У жінки почалися перейми, а кілька годин опісля лікарі повідомили Никанурову страшну звістку. На розтин тіло відвозили до Києва. Однак, В'ячеслав не вірить у жодне написане у медичному висновку слово.

"Смерть настала внаслідок захворювання. Захворювання в неї не було. Ускладнення внаслідок терапевтичної та хірургічної допомоги, ці графи не підкреслили, вони приховали свою вину", - заявив Никануров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітним не можна лаятися і чути матюки

Знайти винних у смерті 36-річної породіллі і її немовляти неможливо. До лікаря, який приймав пологи, журналістів не пустили. Та все ж лікарі свою провину категорично відкидають, мовляв, зробили усе, що могли.

"Це незворотній момент. Смерть наступила, бо велика кількість води попала в легені", - пояснила завідувач лікарні телефоном.

Водночас надії на порушення кримінальної справи мало. Для цього щонайменше треба було б провести ексгумацію, бо жінку вже поховали.

http://tsn.ua/ukrayina/na-kiyivschini-pomerla-porodillya-razom-z-nemovlyam.html

Зараз ви читаєте новину «На Київщині померла породілля разом із дитиною: батько звинувачує лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути