середа, 10 вересня 2014 10:00

На Київщині посеред поля застрелили двох жінок

На Київщині посеред поля застрелили двох жінок
Фото: sled

Днями до чергової частини Бородянського районного відділу міліції від невідомої особи надійшло повідомлення про те, що на околиці села Шибене, що на Київщині, на полі фермерського господарства виявлено два жіночих тіла з ознаками насильницької смерті, повідомляє прес-служба МВС.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та кінологічна служба. Судово-медичний експерт, оглянувши тіла потерпілих, а ними виявилися тимчасово безробітні 28-ми та 40-річна мешканки села Нова Гребля, діагностував вогнепальні поранення шиї та грудної клітки.

Як повідомив працівникам міліції співмешканець однієї з загиблих, жінки пішли вночі на фермерське поле накопати картоплі.

Наразі встановлюються всі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічно. Досудове слідство триває.

 

Зараз ви читаєте новину «На Київщині посеред поля застрелили двох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути