вівторок, 29 березня 2016 11:30

На Хмельниччині затримали п'яного патрульного поліцейського

На Хмельниччині затримали п'яного  патрульного поліцейського

П'яного патрульного поліцейського затримали 28 березня у Волочиську на Хмельниччині. Чоловік родом із села Петриківці. Після зміни правоохоронець випив зайвого та влаштував дебош на вокзалі в райцентрі, пише vsim.ua.

"Це було близько 18.45. Тимошенко, так прізвище патрульного, був одягнутий у форму. Кричав на весь автовокзал, що ви всі ніхто, а я представник закону", - розповіли очевидці.

Люди викликали поліцейських із Волочиського районного відділу. Вони затримали порушника і склали на нього протокол про адміністративні правопорушення.

Начальник хмельницьких патрульних приїхав за підлеглим особисто і на службовому авто, повідомив активіст "Дорожнього контролю" Олег Бондаренко.

В управлінні патрульної поліції Хмельницького факт затримання колеги підтвердили.

"Патрульний дійсно був у стані алкогольного сп'яніння. Поки ми не можемо сказати, які санкції застосовуватимемо до нього. Все стане відомо після завершення службового розслідування, яке уже проводиться", - прокоментувала ситуацію речник управління патрульної поліції Хмельницького Алла Пампура.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині затримали п'яного патрульного поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути