середа, 11 вересня 2013 16:07

На Хмельниччині колишній в'язень помстився коханій: підрізав її сім'ю і двох міліціонерів

На Хмельниччині колишній в'язень помстився коханій: підрізав її сім'ю і двох міліціонерів

Чоловік, що повернувся з місць позбавлення волі, захотів помститися своїй дружині за зраду і вбити жінку та двох її дітей від першого шлюбу. На щастя, вчасно прибули правоохоронці, які врятували родину.

Трагедія сталася у селищі Ярмолинці, що на Хмельниччині. Колишній в'язень, який у квітні повернувся додому, хотів вбити свою дружину і двох її малолітніх дітей. Прийшов із ножем і сокирою. Так він вирішив покарати жінку за зраду.

Батьки жінки побачили, що прийшов зять і викликали міліцію. Чоловік схопив 9-річного хлопчика і почав ним прикриватися. А потім порізав дитині шию.

Правоохоронці кажуть, коли побачили кров на шиї дитини, без роздумів кинулися на злочинця. Застосовувати зброю чи інші спецзасоби не ризикнули, могли зашкодити хлопчику.

З численними ранами до лікарні потрапило четверо - двоє правоохоронців, хлопчик та його дід – він допомагав міліціонерам при затриманні. За життя дитини медики хвилювалися найбільше, адже буквально декілька міліметрів не вистачило до пошкодження сонної артерії.

Мати хлопчика, місцева вчителька, каже, з чоловіком познайомилася по листуванню, рік тому пара одружилася у в'язниці. Зараз жінка про це шкодує. Каже: вийшовши в тюрми, чоловік бив її і не хотів працювати. Тоді вона подала на розлучення і почала зустрічатися з іншим.

Свою першу судимість чоловік отримав за грабіж, крадіжки, плюс термін за непокору вимогам адміністрації виправного закладу. У колонії пробув вісім років. Тепер йому загрожують додаткові п'ятнадцять, чи, навіть, довічне позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині колишній в'язень помстився коханій: підрізав її сім'ю і двох міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути