пʼятниця, 30 серпня 2013 16:21

На Харківщині п'яна дівчина через чоловіка забила подругу

На Харківщині п'яна дівчина через чоловіка забила подругу
Фото: spb.aif.ru

Ввечері 28 серпня бригадою швидкої медичної допомоги до міської лікарні доставили 26-річну жінку з проломленим черепом. Через годину потерпіла померла, не приходячи до свідомості. Як з'ясувалося, жінку вбила подруга, повідомляє прес-служба МВС України у Харківській області.

За вказаним фактом слідчим Орджонікідзевського райвідділу Харкова було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Згідно акту судово-медичного розтину, смерть жінки настала внаслідок великої крововтрати та численних травм голови.

Для розкриття тяжкого злочину було створено слідчо-оперативну групу. Правоохоронці ретельно оглянули місце злочину, встановили та опитали свідків події. Наступного дня працівниками карного розшуку за підозрою у вчиненні вбивства було затримано 19-річну дівчину.

Слідством встановлено, що напередодні близько 17.00 вона разом зі своєю майбутньою жертвою розпивала спиртні напої. Коли горілка закінчилася, між подругами несподівано виникла сварка. Підозрювана схопила камінь, що лежав на землі, та нанесла суперниці тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до її смерті.

Наразі дівчина знаходиться під вартою. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині п'яна дівчина через чоловіка забила подругу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути