понеділок, 23 травня 2016 10:36

У жителя Донецької області знайшли арсенал зброї
11

Фото: www.npu.gov.ua

66 гранат, 220 патронів калібру 5,45 мм та 700 патронів калібру7,62 мм вилучили поліцейські в 51-річного жителя селі Новоолександрівка Покровського району на Донеччині.

Про це Gazeta.ua розповіли у поліції Донецької області.

Напередодні поліція затримала 20-річного хлопця, який влаштував стрілянину в селі Нововасилівка. Куля влучила у вікно будинку 64-річної жінки.

"Пенсіонерка звернулася до нас і повідомила, що хтось стріляв у вікно. На місце одразу виїхали слідчі. Обійшовши двори, встановили, звідки лунали постріли. Двері відчинив чоловік, який зрозумів мету візиту поліцейських. Розповів, що стріляв з автомату й випадково влучив у сусідній будинок. Удома був сам", - сказали у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині вночі підпалили бази відпочинку

Згодом поліція встановила, що стріляв 20-річний син чоловіка. У суботу, 21 травня, він відпочивав із друзями. Вихваляючись, повідомив, що має захований автомат і запропонував потренуватися стріляти. Після чого приніс зброю.

Почувши стрілянину у нічний час, на вулицю повиходили селяни. Молодий чоловік тим часом утік до сусіднього села Новоолександрівки. Там його затримали. Вилучили автомат АКСУ-74 й магазини з 23-ма набоями.

У будинку батька затриманого в Новоолександрівці вилучили 66 гранат, 220 патронів калібру 5,45 мм, 700 патронів калібру 7,62 мм. У Нововасилівці - 777 патронів калібру 7,62 мм, 29 патронів калібру 7,62 мм, 25 гранат.

Поліція порушила кримінальну справу за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами. Чоловікам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 21 травня чоловік відкрив вогонь на концерті в західному австрійському місті Ненціґ. Загинули двоє людей, нападник застрелився. 11 осіб поранені.

Зараз ви читаєте новину «У жителя Донецької області знайшли арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути