понеділок, 10 серпня 2015 09:25

На Донбас до терористів приїхав генерал РФ - Генштаб

На Донбас до терористів приїхав генерал РФ - Генштаб
Олександр Ленцов

Президент України Петро Порошенко доручив поінформувати представників місії ОБСЄ та представників Росії про порушення мінських домовленостей з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

Сьогодні о 6 ранку начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України доповів про ситуацію в районах проведення АТО президенту України.

Верховний Головнокомандувач дав доручення проінформувати представників місії ОБСЄ і представників Російської Федерації про порушення мінських домовленостей з боку проросійських бойовиків. Зараз сили АТО проводять заходи, спрямовані на врегулювання обстановки, - йдеться в повідомленні.

Загострення ситуації пов'язують з провокацією проти співробітників спостережної місії ОБСЄ, які працюють у Донецьку, під час якої було знищено 4 автомобілі місії.

Таким чином, вважають в Генштабі, бойовики намагаються залякати представників міжнародної організації, чинять тиск на спостерігачів, заважаючи їм об'єктивно подавати інформацію про стан справ у регіоні.

"За оперативною інформацією на території, що знаходиться під контролем бойовиків, зараз перебуває заступник командувача Сухопутних військ Російської Федерації генерал-полковник Олександр Ленцов, діяльність якого пов'язують з координацією дій бойовиків", - зазначають в Генштабі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас до терористів приїхав генерал РФ - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути