пʼятниця, 18 жовтня 2013 14:00

На Дніпропетровщині задушеного підлітка знайшли у зливній ямі туалету

На Дніпропетровщині задушеного підлітка знайшли у зливній ямі туалету
Фото: tsn.ua

На Дніпропетровщині 17-річний хлопець задушив 13-річного підлітка і, аби приховати сліди злочину, викинув тіло у зливну яму недобудованого туалету, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Дніпропетровській області.

Кілька днів тому до Новомосковського міськвідділу міліції звернувся чоловік з повідомленням про зникнення сина. Працівники міліції знайшли мертве тіло дитини у зливній ямі недобудованого туалету.

У день вбивства хлопець пішов гуляти з друзями. Разом із 17-річним парубком вбитий купив у крамниці пиво і пішов у бік недобудованої будівлі.

Під час спільного розпивання пива між хлопцями виникла сварка через розбитий раніше монітор ноутбука. Старший хлопець, якому було сказане це обвинувачення, схопив молодшого з шию та почав душити, поки останній не перестав дихати.

Щоб приховати сліди злочину, він за ноги відтягнув тіло померлого до занедбаного туалету. Речі потерпілого залишив на місці злочину. Цінним вважав тільки мобільний телефон, який забрав із собою та здав до ломбарду.

Дії зловмисника кваліфікуються слідчими за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині задушеного підлітка знайшли у зливній ямі туалету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути